Trei accidente rutiere şi 52 de tamponări în ultimele 24 de ore în Capitală

Trei accidente rutiere şi 52 de tamponări au avut loc, în ultimele 24 de ore, pe străzile din Capitală, poliţiştii de la Brigada de Poliţie Rutieră (BPR) ridicând 11 permise de conducere.

165 afișări
Imaginea articolului Trei accidente rutiere şi 52 de tamponări în ultimele 24 de ore în Capitală

Trei accidente rutiere şi 52 de tamponări în ultimele 24 de ore în Capitală (Imagine: Diana Iurkiewicz/Mediafax Foto)

Purtătorul de cuvânt al Brigăzii de Poliţie Rutieră Bucureşti, Ioana Stancu, a declarat, marţi, pentru MEDIAFAX, că în urma celor trei accidente rutiere, cinci persoane au fost rănite uşor.

Numărul accidentelor şi al tamponărilor se menţine, în continuare, sub valorile medii înregistrate într-o zi normală.

Ioana Stancu a precizat că, marţi dimineaţă, sunt semafoare defecte la intersecţiile Iuliu Maniu - Master şi Jiului - Nataţiei.

Totodată, traficul este aglomerat în zonele Piaţa Universităţii - Piaţa Victoriei, Constantin Brâncoveanu - Piaţa Pieptănari, Ştefan cel Mare, Bulevardul Carol, Răzoare - 13 Septembrie şi pe Bulevardul Iuliu Maniu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici