Trei adolescenţi de 17 ani, răniţi grav în urma unui accident, după ce un BMW a intrat într-un TIR

Trei adolescenţi de 17 ani, din localitatea vasluiană Moara Domnească, au ajuns în stare gravă la spital, marţi seară, în urma unui accident petrecut la ieşirea din municipiul Vaslui, după ce maşina în care se aflau a intrat în plin în remorca unui TIR care urma să intre în curtea unei locuinţe.

804 afișări
Imaginea articolului Trei adolescenţi de 17 ani, răniţi grav în urma unui accident, după ce un BMW a intrat într-un TIR

Trei adolescenţi de 17 ani, răniţi grav în urma unui accident, după ce un BMW a intrat într-un TIR

Potrivit primelor cercetări desfăşurate de poliţiştii vasluieni, accidentul a avut loc pe drumul naţional DN 24, pe un sector din afara municipiului Vaslui, după ce şoferul unui TIR a virat stânga de pe şosea pentru a intra în curtea unei locuinţe, fără a se asigura dacă pe sensul opus de mers circulă vreo maşină.

În consecinţă, un autoturism condus de un tânăr de 19 ani, din Moara Domnească, a intrat în plin în partea din spate a remorcii autotrenului, rotindu-se pe şosea şi apoi oprindu-se pe contrasens.

"În urma accidentului, trei minori, două fete şi un băiat de 17 ani, pasageri în autoturism, au fost răniţi, fiind preluaţi de mai multe ambulanţe şi transportaţi la Spitalul Judeţean de Urgenţă Vaslui pentru acordarea de îngrijiri medicale. Cei doi conducători auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatul fiind unul negativ”, a declarat, marţi, corespondentului MEDIAFAX purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Vaslui, Mihaela Ştraub.

Poliţiştii vasluieni au întocmit dosar penal pe numele şoferului de TIR, un bărbat de 47 de ani, din Olteneşti, pentru vătămare corporală din culpă.

Drumul naţional DN 2 Vaslui - Iaşi a fost blocat pentru câteva zeci de minute pentru ca anchetatorii să poată desfăşura cercetări la locul accidentului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici