Trei bărbaţi au murit intoxicaţi cu vaporii inhalaţi dintr-o cisternă de transport bere

Trei bărbaţi au murit, vineri, intoxicaţi cu vaporii de alcool pe care i-au inhalat dintr-o cisternă de transport bere, la o spălătorie auto din judeţul Caraş-Severin, transmite corespondentul MEDIAFAX.

1972 afișări
Imaginea articolului Trei bărbaţi au murit intoxicaţi cu vaporii inhalaţi dintr-o cisternă de transport bere

Trei bărbaţi au murit intoxicaţi cu vaporii inhalaţi dintr-o cisternă de transport bere

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Caraş-Severin, incidentul a avut loc vineri, la o spălătorie auto aflată pe DN 6, între localităţile Domaşnea şi Cornea.

Trei bărbaţi angajaţi ai spălătoriei au intrat într-o cisternă de transport bere pentru a o curăţa, dar s-au intoxicat de la vaporii de alcool.

“Punctul de lucru Băile Herculane şi Detaşamentul Caransebeş au intervenit pentru extragerea a trei persoane dintr-o cisternă transport bere. Cele trei persoane efectuau lucrări de curăţare a cisternei şi se pare că s-au intoxicat de la vaporii de alcool”, arată ISU Caraş-Severin.

După ce au fost scoşi din cisternă, cei trei bărbaţi au fost predaţi echipajelor medicale aflate la faţa locului pentru manevre de resuscitare. În cele din urmă, s-a declarat decesul celor trei bărbaţi.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici