Trei bărbaţi, bănuiţi de tâlhărie în Amsterdam, căutaţi de poliţiştii români. Imagini surprinse de camerele de luat vederi | VIDEO

Poliţia Română caută, la solicitarea autorităţilor olandeze, trei bărbaţi care au comis o tâlhărie în urmă cu doi ani, în Amsterdam, când au intrat în locuinţa unei familii, împreună cu alt bărbat, în prezent arestat, şi, prin violenţă, au furat bani şi documente.

941 afișări
Imaginea articolului Trei bărbaţi, bănuiţi de tâlhărie în Amsterdam, căutaţi de poliţiştii români. Imagini surprinse de camerele de luat vederi | VIDEO

Trei bărbaţi, bănuiţi de tâlhărie în Amsterdam, căutaţi de poliţiştii români. Imagini surprinse de camerele de luat vederi | VIDEO

Potrivit unui comunicat transmis sâmbătă, de Poliţia Română, prin Direcţia de Investigaţii Criminale se acordă sprijin autorităţilor olandeze într-un caz de tâlhărie, petrecut în 2017, în Amsterdam. La care au participat patru bărbaţi, trei fiind în căutare căutaţi.

„Poliţia olandeză caută trei bărbaţi, bănuiţi de comiterea unei tâlhării extrem de violente, în aprilie 2017, în Amsterdam - Regatul Ţărilor de Jos. Astfel, la data de 26 aprilie 2017, patru bărbaţi au intrat în locuinţa unei familii din Amsterdam Vest, unde au lovit violent un bărbat şi de unde au sustras obiecte şi documente. Camerele de luat vederi i-au surprins pe cei patru, care au fugit de la faţa locului după comiterea infracţiunii”, se arată în comunicatul citat.

Unul dintre cei care au participat la tâlhărie a fost deja arestat, împreună cu alţi trei, ce ar fi fost implicaţi în comiterea faptei.

Surse judiciare au declarat, pentru MEDIAFAX, că doi dintre cei căutaţi sunt români, iar în ceea ce îl priveşte pe al treilea suspect, nu se ştie exact, însă sunt informaţii că ar fi tot cetăţean român.

Poliţia Română transmite că începând cu anul 2017, Direcţia de Investigaţii Criminale a colaborat cu poliţia din Olanda şi a făcut verificări pentru identificarea şi depistarea celor trei bărbaţi, surprinşi de camerele video.

Taguri:
tâlhărie,
amsterdam,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici