Trei bărbaţi care furaseră un cablu de 45 de metri, prinşi după o urmărire prin Capitală

Trei bărbaţi care furaseră un cablu din cupru de 45 de metri de la firmă din Capitală au fost prinşi, în noaptea de vineri spre sâmbătă, după ce autoturismul în care se aflau a fost urmărit şi blocat în trafic de poliţiştii bucureşteni.

108 afișări
Imaginea articolului Trei bărbaţi care furaseră un cablu de 45 de metri, prinşi după o urmărire prin Capitală

Trei bărbaţi care furaseră un cablu de 45 de metri, prinşi după o urmărire prin Capitală (Imagine: Tibi Bologh/ Mediafax Foto)

Bărbaţii, cu vârste între 22 şi 37 de ani, erau monitorizaţi de mai multe zile de oamenii legii, existând informaţii că ei ar intenţiona să comită furturi, spun reprezentanţii Poliţiei Capitalei.

Vineri seară, bărbaţii au fost observaţi deplasându-se, cu un autoturism, la mai multe societăţi comerciale din sectoarele 4 şi 5, unde ar fi încercat să pătrundă prin efracţie.

În jurul orei 00:40, membrii grupului ar fi tăiat un conductor electric din cupru, lung de 45 de metri, de la o societate comercială, pe care l-ar fi încărcat în maşină.

Poliţişti i-au urmărit, i-au blocat în trafic şi i-au imobilizat. Ulterior, bărbaţii au fost reţinuţi.

Ei sunt cercetaţi pentru furt calificat, iar unul dintre ei, şi pentru conducerea unui autovehicul fără permis.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici