Trei cutremure s-au produs în Marea Neagră într-un interval de cinci minute

Trei cutremure au avut loc în Marea Neagră, sâmbătă seara, într-un interval de cinci minute, seismele având magnitudini cuprinse între 2,9 şi 4.3 grade, potrivit site-ului Intitutului Naţional pentru Fizică a Pământului (INFP). Potrivit datelor INFP, primul cutremur, de 2,9 grade, a avut loc la o adâncime de trei kilometri, sâmbătă, la ora 18.51, la latitudinea 44.40N şi longitudinea 32.42E.

56 afișări
Imaginea articolului Trei cutremure s-au produs în Marea Neagră într-un interval de cinci minute

Trei cutremure s-au produs în Marea Neagră într-un interval de cinci minute (Imagine: Mediafax Foto)

Cel de-a doilea seism resimţit în Marea Negraă sâmbătă, la ora 18.55, a avut 4,3 grade, fiind produs la o adâncime de 30 de metri, la latitudinea 43.69N şi longitudinea 35.29E.

Ultimul seism, produs la câteva secunde după cel de-al doilea, a avut 3,9 grade, producându-se la o adâncime de 32 de metri, la latitudinea 44.52N şi longitudinea 32.59E.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici