Trei elevi au fost răniţi după ce tavanul clasei a căzut peste ei

Trei elevi din clasa întâi a Liceului de Arte din Sibiu au ajuns la spital, miercuri după-amiază, după ce bucăţi din tencuiala tavanului clasei s-au desprins şi au căzut peste ei, copiii suferind zgârieturi.

179 afișări
Imaginea articolului Trei elevi au fost răniţi după ce tavanul clasei a căzut peste ei

Trei elevi au fost răniţi după ce tavanul clasei a căzut peste ei (Imagine: Arhiva Mediafax Foto)

Conform conducerii şcolii, tencuiala s-a desprins de pe o suprafaţă de aproximativ doi metri pătraţi din tavanul unei săli de clasă şi a căzut peste câţiva elevi din clasa I.

"Copiii se pregăteau să plece acasă, când o parte din tencuiala tavanului a căzut. La vârsta asta fragedă, copiii s-au panicat şi chiar au plâns, însă învăţătorul era încă în clasă şi a reuşit să îi liniştească", a spus directorul şcolii, Călin Băban.

Trei dintre ei au fost duşi la Spitalul de Pediatrie din Sibiu, dar nu au necesitat internarea întrucât au doar câteva zgârieturi.

Reprezentanţii Autorităţii de Sănătate Publică au făcut un control la Liceul de Arte.

Potrivit lui Adrian Bălan, inspector ASP Sibiu, s-a constatat că o bucată din tencuiala tavanului a căzut.

"Urmează să se stabilească cine e vinovat, mai ales că e o clădire «veche», de trei ani", a spus Bălan.

Clădirea în care s-a petrecut incidentul este construită de trei ani şi se află în administrarea Primăriei Sibiu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici