Trei imobile au ars într-un incendiu în Sectorul 3 al Capitalei

Trei imobile din Sectorul 3 al Capitalei au ars într-un incendiu izbucnit, luni dimineaţă, o persoană care a suferit un atac de panică fiind transportată la Spitalul Pantelimon pentru îngrijiri medicale, a declarat pentru MEDIAFAX purtătorul de cuvânt al ISU Bucureşti, Daniel Vasile.

268 afișări
Imaginea articolului Trei imobile au ars într-un incendiu în Sectorul 3 al Capitalei

Trei imobile au ars într-un incendiu în Sectorul 3 al Capitalei (Imagine: Mediafax Foto/Germania)

Incendiul a cuprins trei case şi anexe de pe strada Trilului, din Sectorul 3 al Capitalei, fiind sesizat în jurul orei 05.00, a precizat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bucureşti.

În urma incendiului, o persoană a fost asistată medical de echipajul SMURD aflat la faţa locului şi apoi transportată la Spitalul Pantelimon, după ce a suferit un atac de panică, a precizat Daniel Vasile.

Pompierii au intervenit cu şapte autospeciale, flăcările fiind foarte mari, iar în zonă fiind produs foarte mult fum, care era vizibil de la distanţă mare. Pompierii au scos din locuinţele afectate mai multe butelii care reprezentau pericol de incendiu.

Intervenţia a fost îngreunată din cauză că hidranţii din zonă erau îngheţaţi, pompierii reuşind să stingă flăcările în jurul orei 7.00, a mai spus Daniel Vasile.

Alte două case din Sectorul 3 al Capitalei au ars duminică, într-un incendiu care a avut loc pe o stradă din cartierul 23 August. În urma incendiului, nu au fost persoane rănite şi nici intoxicate cu fum, potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Bucureşti.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici