Trei linii de tramvai vor circula toată noaptea de Revelion. Vor fi şi autobuze de noapte

Societatea de Transport Bucureşti (fostă RATB) anunţă că în noaptea de Revelion va suplimenta transportul cu linii de noapte, care vor face legătura cartierelor bucureştene cu zonele centrale. De asemenea, tramvaiele 1, 10 şi 41 vor circula toată noaptea, la interval de 30 de minute.

1360 afișări
Imaginea articolului Trei linii de tramvai vor circula toată noaptea de Revelion. Vor fi şi autobuze de noapte

„Societatea de Transport Bucureşti STB SA va asigura transportul public pe întreg parcursul nopţii de Anul Nou, cu toate liniile de noapte care converg spre zona centrală (N102, N104, N105, N106, N107, N108, N109, N110, N111, N112, N114, N115, N116, N117, N119, N121)”, se arată într-un comunicat STB transmis vineri.

De asemenea, STB SA va menţine în circulaţie, pe durata întregii nopţi, şi liniile de tramvai 1, 10 şi 41, care vor circula la un interval de 30 minute.

„În zilele de 1 şi 2 ianuarie, mijloacele de transport în comun vor circula după un program corespunzător unei zile de duminică”, se mai arată în comunicatul STB.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici