Trei localităţi din judeţul Constanţa intră în carantină pentru 14 zile

  • Localităţile Cernavodă, Cumpăna,şi Târguşor din judeţul Constanţa intră în carantină sâmbătă, de la ora 20.00.
  • În toate cele trei localităţi, caranatina a fost instituită pentru o perioadă de 14 zile.
3150 afișări
Imaginea articolului Trei localităţi din judeţul Constanţa intră în carantină pentru 14 zile

Şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă a emis ordinele privind instituirea carantinei în localităţile Cernavodă, Cumpăna, Târguşor din judeţul Constanţa.

Carantina va fi instituită de sâmbătă, de la ora 20.00.

În oraşul Cernavodă, rata de incidenţă a cazurilor de Covid este, potrivit ordinului, de 6,16 la mia de loucitori, la fel ca în Cumpăna, în timp ce în localitatea Târguşor incidenţa este de 8,10 la mia de locuitori.

Prin ordinele semnate de şeful DSU au fost stabilite şi măsurile care se trebuie respectate în aceste localităţi şi care vizează circulaţia persoanelor, organizarea de evenimente şi de slujbe religioase.

În toate cele trei localităţi, caranatina a fost instituită pentru o perioadă de 14 zile.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici