Trei morţi şi un rănit după ce un autoturism s-a ciocnit cu un autocar, în Constanţa

Trei persoane au murit şi una a fost rănită, vineri după-amiază, în urma unui accident produs pe DN 2A, în judeţul Constanţa, după ce un autoturism în care s-ar fi aflat militari s-a ciocnit cu un autocar cu 13 pasageri, transmite corespondentul MEDIAFAX.

189 afișări
Imaginea articolului Trei morţi şi un rănit după ce un autoturism s-a ciocnit cu un autocar, în Constanţa

Trei morţi şi un rănit după ce un autoturism s-a ciocnit cu un autocar, în Constanţa (Foto: Octav Ganea / Mediafax Foto)

Potrivit reprezentanţilor Serviciului Poliţiei Rutiere, un bărbat de 37 de ani din Brăila conducea un autoturism pe DN 2A, dinspre Constanţa către Hârşova, iar la un moment dat a intrat pe contrasens şi s-a ciocnit cu un autocar în care se aflau 13 pasageri.

În urma impactului, un bărbat de 25 de ani din Petroşani şi altul de 34 de ani din Brăila, pasageri în autoturism, au murit. De asemenea, o femeie de 39 de ani, ghid şi pasageră în autocar, şi-a pierdut viaţa.

Totodată, o persoană a fost rănită, fiind transportată la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa.

Conform unor surse locale, în autoturism se aflau militari de la o unitate din Brăila.

Poliţiştii Serviciului Rutier Constanţa continuă cercetările pentru a stabili împrejurările exacte în care a avut loc accidentul.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici