Trei morţi şi un rănit în urma unui accident produs în judeţul Sibiu - VIDEO

Trei tineri au murit, iar altul a ajuns în stare gravă la spital, duminică dimineaţă, după ce o maşină de teren a fost lovită de un microbuz al cărui şofer circula cu 145 de kilometri la oră, accidentul producându-se în judeţul Sibiu.

291 afișări
Imaginea articolului Trei morţi şi un rănit în urma unui accident produs în judeţul Sibiu - VIDEO

Trei morţi şi un rănit în urma unui accident produs în judeţul Sibiu (Montaj foto)

Accidentul a avut loc pe DN 1, între Sibiu şi comuna Cristian, pe un sector de drum în pantă cu mai multe curbe.

Un autoturism de teren care se îndrepta spre Sibiu a fost izbit violent de un microbuz de transport marfă care venea din sens opus şi al cărui vitezometru s-a blocat la 145 de kilometri pe oră.

Toţi cei trei tineri aflaţi în maşina de teren, soţ, soţie şi văr, au murit pe loc.

"Din primele cercetări se pare că accidentul s-a produs din cauza vitezei şi a neatenţiei în conducere. Vom continua cercetările pentru stabilirea cu exactitate a cauzei şi condiţiilor de producere a accidentului", a declarat subcomisarul Mircea Manciulea de la Serviciul Poliţiei Rutiere Sibiu.

Şoferul microbuzului, în vârstă de 31 de ani, a fost rănit şi el şi dus la Spitalul Judeţean Sibiu.

Medicii spun că a suferit un traumatism cranio-cerebral şi mai multe plăgi şi luxaţii, dar este în afara oricărui pericol. El va rămâne internat pentru investigaţii şi tratament de specialitate.

Video Stirileprotv.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici