Video Trei persoane, AMENDATE după incidentele de ieri de la ÎCCJ de la procesul lui Liviu Dragnea

Trei persoane au fost amendate de jandarmi, două cu câte 200 lei, iar a treia cu 1.000 lei, ca urmare a implicării în scandalul iscat, marţi, la sediul instanţei supreme, când Liviu Dragnea a părăsit instituţia.

1453 afișări

Marţi, la intrarea în instanţa supremă, Liviu Dragnea a fost întâmpinat de câţiva protestari care au strigat lozinci la adresa liderului PSD precum: „Justiţie, nu corupţie!”, „La puşcărie!”, fluturând cătuşe. La ieşirea de la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, pe lângă cei aproximativ zece protestari, se aflau şi câţiva indivizi, susţinători ai lui Dragnea, care au îmbrâncit jurnaliştii şi protestatarii. Prezent la termenul de la instanţa supremă, Codrin Ştefănescu a precizat că susţinătorii lui Liviu Dragnea sunt colegi de partid.

„Colegi de partid fiind, cu câţiva colegi de-ai noştri, între care unii sunt eroi ai Revoluţiei, am venit până aici. Faptul că de la televizor unii au auzit şi au venit să-l susţină pe Liviu Dragnea, să vadă ce se întâmplă, mi se pare o chestie democratică. Nu erau niciun fel de bodyguard. Suntem alături de Liviu Dragnea”, a declarat Codrin Ştefănescu.

Preşedintele PSD a declarat că nu el i-a chemat.

„Nu am venit cu nicio gorilă. Nu puteţi să minţiţi. Nu ştiu cine sunt, eu am stat în instanţă. Nu am chemat pe nimeni”, a răspuns Liviu Dragnea întrebărilor.

Unul dintre protestatari a susţinut că a fost agresat, două persoane fiind duse la secţia de poliţie. Ulterior, jandarmii au dispus două amenzi de 200 de lei pentru participarea la scandal, şi una de 1000 lei pentru adunare publică nedeclarată.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici