Trei persoane au fost rănite, după ce un autocar cu muncitori s-a răsturnat în judeţul Gorj

Trei persoane au fost rănite, miercuri seara, pe DN 66, în localitatea Drăguţeşti, după ce un autocar cu muncitori a derapat şi s-a răsturnat în afara părţii carosabile. Oamenii ar fi trebuit să ajungă la cariera din Fărcăşeşti, transmite corespondentul MEDIAFAX.

119 afișări
Imaginea articolului Trei persoane au fost rănite, după ce un autocar cu muncitori s-a răsturnat în judeţul Gorj

Trei persoane au fost rănite, după ce un autocar cu muncitori s-a răsturnat în judeţul Gorj

Mai multe ambulanţe, echipaje din cadrul Detaşamentului de Pompieri Târgu-Jiu, precum şi poliţişti rutieri au fost mobilizate pe DN 66, în Drăguţeşti, după ce un autocar care transporta muncitori s-a răsturnat.

"Accidentul rutier a avut loc în satu laşi, în comuna Drăguţeşti. Un autobuz s-a răsturnat. Din primele informaţii sunt trei victime. Autocarul cu muncitori se deplasa către Fărcăşeşti. Până acum, trei victime au fost preluate de SAJ cu leziuni uşoare", a declarat, corespondentului MEDIAFAX, Florin Chisim, purtătorul de cuvânt al ISU Gorj.

Poliţiştii au deschis o anchetă pentru a stabili cum s-a produs accidentul.

În zona producerii accidentului ninge de câteva ore, zona fiind sub atenţionare cod portocaliu de ninsori şi viscol.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici