Trei persoane au fost reţinute în cazul femeii ucise şi arse pe un câmp din Giurgiu

  • Trei persoane au fost reţinute în cazul femeii ucise şi arse pe un câmp din Giurgiu, au anunţat miercuri procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Giurgiu.
  • De asemenea, procurorii au ridicat şi maşina cu care ar fi fost transportat geamantanul în care se afla corpul victimei.
858 afișări
Imaginea articolului Trei persoane au fost reţinute în cazul femeii ucise şi arse pe un câmp din Giurgiu

Trei persoane au fost reţinute în cazul femeii ucise şi arse pe un câmp din Giurgiu

Potrivit unui comunicat al Parchetului de pe lângă Tribunalul Giurgiu, procurorii au vizionat înregistrările camerelor de supraveghere şi au coroborat informaţii obţinute cu declaraţiile martorilor audiaţi. În acest fel au fost identificat maşina cu care ar fi fost transportat geamantanul în care se afla corpul victimei.

Poliţiştii şi procurorii au făcut marţi mai multe percheziţii domiciliare în vederea identificării locului în care a decedat victima şi completării probatoriului. Cu această ocazie a fost ridicată şi maşina.

„S-a stabilit că victima practica prostituţia, locuia împreună cu autorii, iar mobilul faptei de omor a constat în neînţelegeri intervenite între aceştia în interiorul locuinţei”, au transmis procurorii.

Conform acestora, mai multe persoane au fost audiate, iar faţă de trei dintre acestea s-a dispus continuarea urmăririi penale pentru omor calificat şi profanare de cadavre. Cele trei persoane au fost reţinute pentru o perioadă de 24 de ore, urmând a fi prezentate judecătorului de drepturi şi libertăţi cu propunerea de arestare preventivă.

Cadavrul carbonizat al unei femei, pe fragmentele unei valize, a fost găsit pe un câmp din judeţul Giurgiu, la sfârşitul lunii octombrie.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici