Trei persoane au murit într-un incendiu izbucnit în apartamentul lor din Petroşani. Focul ar fi fost provocat de una dintre victime

Trei persoane, două femei şi un bărbat, au murit, duminică seară, în urma unui incendiu izbucnit în apartamentul lor din municipiul Petroşani, iar din primele verificări reiese că focul ar fi fost provocat de una dintre victime.

765 afișări
Imaginea articolului Trei persoane au murit într-un incendiu izbucnit în apartamentul lor din Petroşani. Focul ar fi fost provocat de una dintre victime

Trei persoane au murit într-un incendiu izbucnit în apartamentul lor din Petroşani (Imagine: Costi Tudor/Mediafa Foto)

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Hunedoara, cele trei persoane au fost găsite moarte în apartamentul lor situat la etajul întâi al unui bloc din cartierul Dimitrov din Petroşani.

Incendiul a fost anunţat la 112 de vecinii victimelor, care au simţit miros de fum şi au văzut flăcări ieşind pe sub uşa apartamentului respectiv.

La faţa locului au ajuns mai multe echipaje ale pompierilor, care au constatat că uşa de acces în interiorul apartamentului era blocată de un corp de mobilier. De asemenea, în locuinţă au fost descoperite două focare de incendiu.

Victimele erau rude, fiind vorba despre un poliţist local de aproximativ 25 de ani şi de mama şi bunica acestuia.

Din primele verificări a reieşit că focul a fost provocat de una dintre victime.

Locatarii blocului au fost evacuaţi până la eliminarea oricărui risc ce ar putea apărea în urma incidentului.

În urma incendiului nu au fost afectate apartamente din bloc.

La ora transmiterii acestei ştiri, la faţa locului se află echipaje ale pompierilor, ale SMURD, angajaţi ai E.On Gaz, făcându-se, de asemenea, cercetări în acest caz.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici