Trei persoane au murit într-un schimb de focuri de armă provocat de o ceartă între tată şi fiu

Trei persoane au murit într-un schimb de focuri de armă provocat de o ceartă între doi bărbaţi, tată şi fiu, în centrul Spaniei, potrivit Reuters.

594 afișări
Imaginea articolului Trei persoane au murit într-un schimb de focuri de armă provocat de o ceartă între tată şi fiu

Trei persoane au fost ucise şi două au fost rănite după ce poliţişti au intervenit într-un schimb de focuri declanşat de o ceartă între un bărbat şi tatăl său, miercuri, în centrul Spaniei, a anunţat poliţia.

Bărbatul înarmat, vecinul său şi un poliţist au fost împuşcaţi mortal într-o casă situată pe un drum între satele Argamasilla de Calatrava şi Villamayor de Calatrava, în apropiere de Ciudad Real, la aproximativ 230 kilometri sud de Madrid, a declarat pentru Reuters un purtător de cuvânt al poliţiei.

Incidentul a pornit de la o dispută domestică între trăgătorul în vârstă de 50 de ani şi tatăl său, în vârstă de 81 de ani. Când vecinul a încercat să intervină, bărbatul înarmat a început să tragă.

O echipă de operaţiuni speciale din Ciudad Real a fost chemată şi l-a împuşcat pe pistolar.Doi poliţişti au fost împuşcaţi şi au ajuns la spital, iar tatăl a scăpat cu câteva vânătăi, au mai spus poliţiştii.

Criminalitatea, în special violenţa armată, este destul de rară în Spania. Rata criminalităţii din ţară a scăzut cu 11% în 2021 faţă de 2019, potrivit guvernului.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici