Trei persoane au rămas încarcerate în urma unui accident produs la Rovinari

  • Trei persoane sunt rănite grav după ce au fost implicate într-un accident rutier produs în Rovinari.
  • Cele trei victime au rămas încarcerate după ce maşinile în care se aflau s-au lovit violent.
737 afișări
Imaginea articolului Trei persoane au rămas încarcerate în urma unui accident produs la Rovinari

Sursa foto: ISU Gorj

Potrivit ISU Gorj, accidentul s-a produs în Vârţ, localitate componentă a oraşului Rovinari. Trei persoane au rămas încarcerate şi a fost nevoie de intervenţia specialiştilor pentru a fi scoase dintre resturile celor două maşini.

O femeie şi un bărbat au leziuni grave şi au fost transportaţi la spitalul din Tg.Jiu. Celui de al doilea bărbat i se fac manevre de resuscitare la faţa locului.

În zonă au ajuns două echipaje de descarcerare, un echipaj SMURD şi două echipaje SAJ Gorj.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici