Trei persoane care împingeau o maşină condusă de un adolescent de 14 ani au fost rănite într-un accident

Trei persoane au fost rănite, luni seară, pe DN 7C, în Merişani, judeţul Argeş, în timp ce împingeau o maşină condusă de un adolescent în vârstă de 14 ani, transmite corespondentul MEDIAFAX.

1030 afișări
Imaginea articolului Trei persoane care împingeau o maşină condusă de un adolescent de 14 ani au fost rănite într-un accident

Trei persoane care împingeau o maşină condusă de un adolescent de 14 ani au fost rănite într-un accident

Potrivit Poliţiei Argeş, un bărbat de 32 de ani, din Curtea de Argeş, în timp ce conducea un autoturism, pe DN 7C, dinspre Curtea de Argeş către Piteşti, nu a păstrat distanţa şi a lovit o maşină nesemnalizată, din faţa sa.

Poliţiştii au stabilit că maşina lovită era condusă de un adolescnet de 14 ani, vehiculul fiind împins de trei persoane care au fost rănite în urma impactului.

“Autoturismul, condus de un minor de 14 ani, era împins de trei tineri de 18, 24, respectiv 26 de ani. Aceştia din urmă au fost transportaţi la spital. Doi dintre ei prezintă fracturi la membrele inferioare iar unul contuzie la braţ”, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Argeş, Mădălin Zamfir.

Poliţiştii ai deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă şi conducere fără permis.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici