Trei persoane condamnate la pedepse cu închisoarea ce însumează 20 de ani, prinse în Capitală

Trei persoane condamnate pentru tâlhărie, vătămare corporală, furt calificat, violare de domiciliu şi înşelăciune la pedepse cu închisoarea ce însumează 20 de ani au fost prinse în ultimele 24 de ore, în Capitală, de către poliţiştii bucureşteni.

668 afișări
Imaginea articolului Trei persoane condamnate la pedepse cu închisoarea ce însumează 20 de ani, prinse în Capitală

Trei persoane condamnate la pedepse cu închisoarea ce însumează 20 de ani, prinse în Capitală (Imagine: Shutterstock)

Astfel, pe numele autorului infracţiunii de înşelăciune cu consecinţe deosebit de grave erau emise două mandate de executare a pedepsei cu închisoarea ce însumează 12 ani, acesta fiind în prezent încarcerat în Penitenciarul de Maximă Siguranţă Rahova, se arată într-un comunicat de presă de sâmbătă al Poliţiei Capitalei.

De asemenea, pe numele autoarei infracţiunilor de furt calificat şi violare de domiciliu era emis un mandat de executare a pedepsei de trei ani şi şase luni de închisoare, aceasta fiind prinsă şi încarcerată în arestul Poliţiei Capitalei.

Şi autorul infracţiunii de vătămare corporală se află încarcerat în prezent în arestul Poliţiei Capitalei, acesta fiind condamnat la cinci ani de închisoare.

Totodată, poliţiştii bucureşteni au reţinut în ultimele 24 de ore trei persoane suspectate de tâlhărie şi înşelăciune, pe numele cărora erau emise mandate de arestare preventivă pentru 19 şi, respectiv, 29 de zile, a precizat sursa citată.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici