Trei persoane, muşcate astăzi de câini în Capitală

Trei persoane au fost muşcate de câini, în cursul zilei de marţi, în Capitală, două incidente având loc în sectorul 6, iar al treilea, în sectorul 4, a declarat, pentru MEDIAFAX, managerul Serviciului de Ambulanţă Bucureşti-Ilfov, dr. Alis Grasu.

851 afișări
Imaginea articolului Trei persoane, muşcate astăzi de câini în Capitală

Trei persoane, muşcate astăzi de câini în Capitală (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

Victima din sectorul 4 este o femeie în vârstă, care a fost internată la Spitalul "Bagdasar-Arseni", pentru investigaţii, ulterior a fost dusă la Institutul "Matei Balş, unde i s-a făcut vaccinul antirabic, iar în final a revenit la "Bagdasar-Arseni", pentru îngrijiri.

Alis Grasu a precizat că femeia a avut două plăgi deschise la picioare, însă nu este în stare gravă.

Potrivit primarului sectorului 4, Cristian Popescu Piedone, femeia are 86 de ani şi a fost muşcată de un câine care are proprietar, autorităţile încercând să îl identifice pe acesta.

Una dintre persoanele muşcate în sectorul 6 este bărbat 33 de ani, care a fost atacat în zona Valea Cascadelor şi care are o plagă la piciorul drept. Acesta a fost dus la Spitalul Universitar, a precizat managerul SABI.

Al treilea incident, produs tot în sectorul 6, a avut ca victimă un bărbat care s-a ales "cu câteva zgârieturi", nefiind necesar transportul la spital, a mai spus Alis Grasu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici