Trei persoane rănite în urma unui accident pe drumul care leagă Orşova de Băile Herculane

Trei persoane au fost rănite, duminică seara, după ce un autoturism a intrat în coliziune, pe Drumul Naţional 6, care leagă Orşova de Băile Herculane, cu un TIR care transporta animale. Traficul rutier este blocat de peste o oră, transmite corepsondentul MEDIAFAX.

2042 afișări
Imaginea articolului Trei persoane rănite în urma unui accident pe drumul care leagă Orşova de Băile Herculane

Trei persoane rănite în urma unui accident pe drumul care leagă Orşova de Băile Herculane

Accidentul s-a produs, duminică seara, la kilometrul 367 al Drumului Naţional 6, unde un autoturism a intrat în coliziune cu un TIR care transporta animale.

În urma impactului, trei persoane au fost rănite.

Potrivit Poliţiei, una dintre victime este în stare gravă, având "răni incompatibile cu viaţa”.

"S-a intervenit pentru descarcerarea a trei victime, una conştientă şi a fost preluată de SMURD şi transportată la Centrul de Primiri Urgenţe din Orşova. Două victime, inconştiente, au fost preluate de ambulanţe. S-a intervenit cu 13 pompieri, cu două autospeciale cu apă şi spumă, însă nu a fost vorba despre un incendiu”, a declarat, pentru corespondentul MEDIAFAX, Raluca Ţîrcă, purtător de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Mehedinţi.

Din primele informaţii a reieşit că accidentul s-a produs din cauza neadaptării vitezei la condiţiile de drum.

Ulterior, una dintre victimele accidentului produs în Mehedinţi a murit la spital. Este vorba despre şoferul autoturismului care a intrat în coliziune cu un TIR.

"Pe DN6, în afara localităţii Orşova, un tânăr de 20 ani, din DrobetaTurnu-Severin, în timp ce conducea un autoturism, într-o curbă la dreapta nu a adaptat viteza la condiţiile de drum, a pătruns pe sensul opus de mers unde a intrat în coliziune cu un autotren condus de un cetăţean polenez în vârstă de 36 ani. În urma accidentului, şoferul şi-a pierdut viaţa. A mai rezultat rănirea uşoară a altor doi tineri în vârstă de 19, respectiv 24 ani, ambii pasageri în autoturism", a declarat, corespondentului MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al IPJ Mehedinţi ag. Mădălina Viziru.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici