Trei pietoni, dintre care doi copii, transportaţi la spital în urma unui accident produs în Ploieşti

Trei pietoni, dintre care doi copii, au fost transportaţi, sâmbătă, la spital în urma unui accident rutier produs în Ploieşti. Victimele au fost rănite în timp ce se aflau pe trotuar, de unul dintre autoturismele implicate în coliziune şi care a ricoşat, transmite corespondentul MEDIAFAX.

137 afișări
Imaginea articolului Trei pietoni, dintre care doi copii, transportaţi la spital în urma unui accident produs în Ploieşti

Trei pietoni, dintre care doi copii, transportaţi la spital în urma unui accident produs în Ploieşti

Potrivit Poliţiei Prahova, accidentul, în care au fost implicate trei autoturisme, s-a produs pe strada Democraţiei, aflată în zona de sud a municipiului.

„Din primele date, se pare că accidentul s-ar fi produs pe fondul neasigurării la schimbarea direcţiei de mers. Sunt implicate două autoturisme care se deplasau pe sensul de mers Centru către Sud şi un al treilea autoturism, care era parcat”, au transmis reprezentanţii IJP Prahova.

Din impact, unul dintre vehicule a fost proiectat pe trotuar, acroşând o femeie de 44 de ani şi doi copii, de 3 şi 6 ani.

Reprezentanţii ISU Prahova au precizat că cei doi copii şi adultul au fost transportat la spital.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici