Trei şefi de la Societatea de Radiodifuziune şi SRTv, găsiţi de ANI în stare de incompatibilitate

Agenţia Naţională de Integritate a constatat incompatibilitatea în cazul a doi membri ai comitetului director al Societăţii Române de Radiodifuziune şi un membru al consiliului de administraţie, informează ANI,care precizează că cei trei nu au depus încă un punct de vedere.

510 afișări
Imaginea articolului Trei şefi de la Societatea de Radiodifuziune şi SRTv, găsiţi de ANI în stare de incompatibilitate

Trei şefi de la Societatea de Radiodifuziune şi SRTv, găsiţi de ANI în stare de incompatibilitate

Agenţia Naţională de Integritate a constatat starea de incompatibilitate în cazul a doi membri ai Comitetului Director al Societăţii Române de Radiodifuziune şi un membru al Consiliului de Administraţie al SRTv.

Potrivit ANI, cei trei pentru care s-a constatat incompatibilitatea sunt:

- Nagy Debreczeni Hajnalka (membru al Consiliului de Administraţie al SRTv): în perioada 22 martie 2016 – 27 septembrie 2017, respectiv în perioada 28 martie – 25 septembrie 2018 a deţinut şi exercitat simultan funcţia de membru al Consiliului de Administraţie al SRTv şi pe cea de administrator în cadrul a două societăţi comerciale.

- Dumitru Mircea Ovidiu (fost membru al Comitetului Director al Societăţii Române de Radiodifuziune – Studioul Teritorial de Radio Craiova): în perioada 03 iulie 2012 – 18 octombrie 2016 a deţinut şi exercitat simultan funcţia de membru al Comitetului Director al Societăţii Române de Radiodifuziune şi pe cea de Director General al R.A. Aeroportul Craiova.

- Bulgariu Cătălin (fost membru în Comitetul Director al Societăţii Române de Radiodifuziune – Studioul Teritorial de Radio Iaşi): în perioada 18 iunie 2012 – 24 iunie 2016 a deţinut şi exercitat simultan funcţia de membru în Comitetul Director al Societăţii Române de Radiodifuziune – Studioul Teritorial de Radio Iaşi şi pe cea de consilier local în cadrul Consiliului Local al Municipiului Iaşi, judeţul Iaşi.

„Persoanele evaluate au fost informate despre declanşarea procedurii de evaluare, elementele identificate, precum şi drepturile de care beneficiază - de a fi asistate sau reprezentate de un avocat şi de a prezenta date sau informaţii pe care le consideră necesare, personal ori prin transmiterea unui punct de vedere scris. NAGY DEBRECZENI HAJNALKA şi DUMITRU MIRCEA OVIDIU nu au depus la dosarul de evaluare un punct de vedere, în exercitarea dreptului la apărare”, se arată într-un comunicat transmis de ANI.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici