Trei tinere au ajuns la Urgenţă cu alergii din cauza unor produse cosmetice - VIDEO

Trei tinere din Iaşi, între care o studentă, sunt internate în stare gravă în Spitalul de Urgenţe din Iaşi, în urma unor alergii severe cauzate de utilizarea unor produse cosmetice pe care le-au cumpărat de la colţ de stradă sau din piaţă.

82 afișări
Imaginea articolului Trei tinere au ajuns la Urgenţă cu alergii din cauza unor produse cosmetice - VIDEO

Iaşi: Trei tinere au ajuns la Urgenţă cu alergii din cauza unor produse cosmetice

Şeful Unităţii de Primire Urgenţe din cadrul Spitalului de Urgenţe din Iaşi, medicul Tudor Ciuhodaru, a declarat, duminică, pentru corespondentul MEDIAFAX, că una dintre tinere, o studentă de 24 de ani, a ajuns la spital după ce a utilizat vopsea de păr.

"Pacienta a beneficiat de tratament încă din UPU, iar medicii de la chirurgie plastică au tratat-o pentru arsurile de la sprâncene. La internare, tânăra se plângea de usturimi în zona capului. Pacienta va rămâne internată la noi, iar pronosticul este rezervat din cauza complicaţiilor posibile", a afirmat Ciuhodaru.

El a adăugat că şi colegele de cameră ale tinerei au utilizat vopseaua de păr respectivă, însă acestea nu au avut probleme.

Tot cu alergii severe au ajuns la acelaşi spital alte două tinere din Iaşi, ambele în vârstă de 21 de ani, una dintre ele după ce a utilizat şampon, iar cealaltă după ce a folosit demachiant. Medicul Ciuhodaru a spus că evoluţia stării de sănătate a celor două tinere este favorabilă.

Potrivit acestuia, tinerele au povestit că au cumpărat produsele de la colţ de stradă sau din piaţă şi că şi-au manifestat intenţia ca după externare să depună reclamaţii la Oficiul pentru Protecţia Consumatorului.

Video stirileprotv.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici