Trei tineri, reţinuţi în Capitală pentru furt calificat de telefoane mobile de lux şi tâlhărie

Trei tineri, dintre care doi sunt studenţi, au fost reţinuţi duminică în Bucureşti, după ce au furat telefoane mobile de lux de la patru persoane şi au tâlhărit o alta, în acelaşi scop, au declarat pentru MEDIAFAX oficiali din Poliţia Capitalei.

231 afișări
Imaginea articolului Trei tineri, reţinuţi în Capitală pentru furt calificat de telefoane mobile de lux şi tâlhărie

Trei tineri, reţinuţi în Capitală pentru furt calificat de telefoane mobile de lux şi tâlhărie (Imagine: Cristi Cimpoes/Arhiva Mediafax Foto)

Cei trei, cu vârste cuprinse între 22 şi 28 de ani, au fost reţinuţi de poliţiştii secţiilor 21 şi 16.

Tinerii, acuzaţi de furt calificat şi tâlhărie, îşi căutau victimele prin intermediul anunţurilor postate de acestea pe internet.

Sub pretextul că vor să cumpere telefoanele menţionate în anunţuri, suspecţii se întâlneau cu proprietarii telefoanelor, pentru a negocia preţul şi a proba aparatele. În momentul în care aveau telefoanele mobile în mână, tinerii dispăreau.

În 8 mai, după ce s-au întâlnit, în cartierul Militari, cu o persoană care anunţase că îşi vinde telefonul mobil, tinerii au luat aparatul, pe motiv că vor să îl probeze, s-au urcat într-un autoturism şi au încercat să fugă. Păgubitul a vrut să îi oprească şi s-a agăţat de maşină, fiind târât pe carosabil. Ulterior, suspecţii au coborât din autoturism şi l-au agresat.

Cei trei tineri vor fi prezentaţi Parchetului Judecătoriei Sectorului 6, cu propunere de arestare preventivă pentru infracţiuni de furt calificat şi tâlhărie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici