Trei turişti au rămas blocaţi pe un drum forestier acoperit de gheaţă, în Gorj

Trei turişti din judeţele Olt şi Dolj au rămas, sâmbătă, blocaţi, pe un drum forestier acoperit de gheaţă şi brazi, în apropierea localităţii Baia de Fier, judeţul Gorj. În sprijinul turiştilor au intervenit jandarmii montani, transmite corespondentul MEDIAFAX.

1002 afișări
Imaginea articolului Trei turişti au rămas blocaţi pe un drum forestier acoperit de gheaţă, în Gorj

Trei turişti au rămas blocaţi pe un drum forestier acoperit de gheaţă, în Gorj

Potrivit reprezentanţilor IJJ Gorj, jandarmii montani au intervenit, sâmbătă, pe un drum forestier din apropierea comunei Baia de Fier, unde trei turişti din judeţele Olt şi Dolj nu şi-au mai putut continua deplasarea. Aceştia nu au mai putut înainta din cauza unor brazi care blocau drumul şi din cauza gheţii.

„Jandarmii montani gorjeni au fost solicitaţi, în jurul orei 15.30, să intervină în sprijinul a trei turişti care, în timp ce se plimbau cu un ATV şi un autoturism buggy, pe un drum forestier, la aproximativ 20 de kilometri de localitatea Baia de Fier, nu au mai putut continua deplasarea din cauza unor brazi care blocau calea de deplasare, dar şi a gheţii”, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, Alin Ivan, purtătorul de cuvânt al IJJ Gorj.

În sprijinul lor au fost trimişi jandarmi montani din Rânca şi din Novaci, care au eliberat drumul prin îndepărtarea brazilor şi i-au sprijinit pe turişti să ajungă la un drum accesibil pentru a ajunge în localitatea Baia de Fier. Intervenţia a durat peste trei ore.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici