Trei turişti din Serbia, rătăciţi în staţiunea Semenic din judeţul Caraş-Severin

Trei turişti sârbi, o tânără de 20 de ani şi doi bărbaţi de 40 de ani, sunt căutaţi, miercuri seara, de salvamontişti şi de jandarmii montani, după ce au încercat să coboare cu schiurile de pe muntele Semenic, judeţul Caraş-Severin, printr-o zonă nemarcată, transmite corespondentul MEDIAFAX.

209 afișări
Imaginea articolului Trei turişti din Serbia, rătăciţi în staţiunea Semenic din judeţul Caraş-Severin

Trei turişti din Serbia, rătăciţi în staţiunea Semenic din judeţul Caraş-Severin (Imagine: Mediafax Arhiva Foto)

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă “Semenic” al judeţului Caraş-Severin, o persoană a sunat, miercuri seara, la 112, pentru a anunţa că cei trei turişti sârbi s-au rătăcit în staţiunea montană Semenic, în apropierea pârtiei Goznuţa.

“Cele trei persoane, o femeie de 20 de ani şi doi bărbaţi de 40 de ani, făceau parte dintr-un grup mai mare de sârbi care au venit în staţiunea montană Semenic. Urmau să se întâlnească toţi la Văliug, dar cele trei persoane nu au mai ajuns”, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al ISU “Semenic”, Elena Tarla.

Reprezentanţii Jandarmeriei Montane Caraş-Severin susţin că cele trei persoane din Serbia au încercat să coboare cu schiurile de pe muntele Semenic printr-o zonă nemarcată, cu scopul de a testa şi alte pârtii.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici