Trei vrăjitoare vor dezlega blestemul flăcării violete în Palatul Parlamentului

Trei vrăjitoare din Buftea şi Bucureşti vor merge, duminică, la Palatul Parlamentului, unde vor stropi cu apă descântată, din Someş şi Arieş, pragul şi cinci colţuri ale clădirii, într-un ritual de dezlegare a blestemului flăcării violete despre care susţin că s-a abătut asupra Parlamentului.

246 afișări
Imaginea articolului Trei vrăjitoare vor dezlega blestemul flăcării violete în Palatul Parlamentului

Trei vrăjitoare vor dezlega blestemul flăcării violete în Palatul Parlamentului (Imagine: Mediafax Foto)

Vrăjitoarea Sandra din Cluj-Napoca a spus, sâmbătă, că ritualul început la Cluj de alte cinci vrăjitoare, în urmă cu nouă zile şi nouă nopţi, fi finalizat duminică seară, într-un loc secret de pe malul
Someşului.

"Trei vrăjitoare din Buftea şi Bucureşti, Geanina, Isaura şi Lovenţa, vor stropi, duminică, cu apă din Someş şi Arieş, descântată la Cluj şi pe care am trimis-o la Bucureşti, cinci colţuri şi pragul Palatului Parlamentului. Vor descânta cu această apă specială pentru a alunga spiritele rele şi a destrăma blestemul flăcării violete abătut asupra Parlamentului României", a spus Sandra.

Potrivit acesteia, intrarea vrăjitoarelor în instituţie va avea loc în cadrul zilelor "Porţilor deschise".

Cele cinci vrăjitoare au început, la sfârşitul săptămânii trecute, la Cluj-Napoca, un ritual care va dura nouă zile şi nouă nopţi, prin care vor să desfacă blestemul flăcării violete despre care spun că s-a abătut asupra Parlamentului României. Ritualul a avut loc la sfârşitul săptămânii trecute pe malul râului Someş, dar şi pe cel al Arieşului, după care s-a desfăşurat în pădurea Baciu şi în cimitirul din comună.

Cele cinci vrăjitoare au susţinut că au primit felicitări pentru demersul lor din partea unor "guvernanţi şi parlamentari".

Parlamentarii clujeni, însă, şi-au exprimat dezacordul faţă de ritualul celor cinci vrăjitoare, afirmând că astfel de acţiuni afectează imaginea Parlamentului şi chiar a României ca ţară membră a Uniunii Europene.

Soţia liderului PSD, Mihaela Geoană, a declarat, în 16 ianuarie, la Antena 3, că soţul său a fost supus unor "atacuri energetice" la dezbaterea finală din campania prezidenţială şi că şi ea a simţit aceste influenţe.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici