Trenuri blocate în vestul României din cauza unui accident. Zeci de călători sunt afectaţi

Circulaţia feroviară este oprită temporar între staţiile Nădab – Şimand din cauza unui accident în care a fost implicat trenul Timişoara Nord – Oradea.

388 afișări
Imaginea articolului Trenuri blocate în vestul României din cauza unui accident. Zeci de călători sunt afectaţi

Trenuri blocate în vestul României din cauza unui accident. Zeci de călători sunt afectaţi

Compania Naţională de Căi Ferate anunţă că trenul privat Interregional 10501, care circulă între Timişoara Nord şi Oradea, a lovit un autoturism. Accidentul a avut loc marţi, în momentul în care şoferul a încercat să traverseze calea ferată fără a se asigura.

Accidentul s-a încheiat cu decesul unui pasager din maşină, iar pasagerii şi personalul feroviar din trenul Interregional nu au fost răniţi, anunţă CFR.

Trei trenuri sunt blocate în staţii deoarece anchetatorii fac verificări la locul producerii accidentului.

„R 3474 Arad - Chişineu Criş, care staţionează în Şimand de la ora 16:36; IR 1533 Timişoara Nord -Satu Mare, care staţionează în Şimand de la ora 17.38; R 3116 Oradea - Timişoara Nord, care staţionează în Nădab de la ora 17:34”, au transmis reprezentanţii CFR.

Cei de la compania feroviară mai spun că toate trenurile staţionate temporar sunt alimentate cu energie electrică şi căldură.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici