Tribunalul Bucureşti cercetează împrejurările în care a murit bărbatul care a căzut de la etajul patru

Reprezentanţii Tribunalului Bucureşti precizează că se derulează, în prezent, cercetări cu privire la cauzele şi împrejurările în care, joi, un bărbat a căzut de la etajul patru al instituţiei. Acesta nu a putut fi salvat de medici.

692 afișări
Imaginea articolului Tribunalul Bucureşti cercetează împrejurările în care a murit bărbatul care a căzut de la etajul patru

Tribunalul Bucureşti cercetează împrejurările în care a murit bărbatul care a căzut de la etaj

„Văzând interesul mass media, pentru corecta informare a opiniei publice, conducerea Tribunalului Bucureşti confirmă faptul că în prezent se desfăşoară cercetări cu privire la cauzele şi împrejurările în care a intervenit decesul unei persoane aflată în sediul instanţei. Întrucât este în curs de desfăşurare o ancheta penală, nu pot fi furnizate alte informaţii”, se arată într-un comunicat de presă al Tribunalului Bucureşti.

Precizările vin după ce un bărbat în vârstă de aproximativ 45 de ani a căzut joi de la etajul 4 al Tribunalului Bucureşti, care nu a mai putut fi salvat de către medici, au declarat pentru MEDIAFAX reprezentanţi ai Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bucureşti-Ilfov.

Bărbatul a fost resuscitat de către echipajele de medici sosite la faţa locului, însă fără succes. Deocamdată nu se cunosc circumstanţele exacte în care a căzut bărbatul.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici