Triplă crimă la Satu Mare, trei persoane au fost omorâte cu lovituri în cap

Trei persoane din comuna Apa, judeţul Satu Mare, au fost omorâte cu lovituri în cap, fiind declanşată, vineri, o anchetă de către poliţişti şi procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Satu Mare, transmite corespondentul MEDIAFAX.

2265 afișări
Imaginea articolului Triplă crimă la Satu Mare, trei persoane au fost omorâte cu lovituri în cap

Triplă crimă la Satu Mare, trei persoane au fost omorâte cu lovituri în cap

Procurorul şef secţie urmărire penală din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Satu Mare, Marius Iancu, a declarat, vineri, corespondentului MEDIAFAX, că se fac cercetări la faţa locului.

”S-a declanşat o anchetă în comuna Apa, se investighează o triplă crimă. Din primele informaţii reiese că trei persoane au fost omorâte, se pare, cu lovituri în cap, fiind vorba despre soţ, soţie şi mama femeii. Se fac cercetări la faţa locului”, a spus Iancu.

Primarul comunei Apa, Radu Vasile Trandafir, a declarat, la rândul său, corespondentului MEDIAFAX, că victimele sunt soţii Gheorghe şi Niculina Rentea, precum şi mama femeii, Iţa Apan.

Surse judiciare au precizat că victimele au fost descoperite în propria gospodărie de către un vecin.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici