Trupul neînsufleţit al Cristinei Ţopescu, depus miercuri la capela Bellu. Când are loc ceremonia de incinerare

Trupul neînsufleţit al jurnalistei Cristina Ţopescu, care a fost descoperită decedată duminică seară, va fi depus la capela cimitirului Şerban Vodă (Bellu) miercuri, la ora 14.00, iar ceremonia de incinerare va avea loc joi, la Crematoriul Vitan Bârzeşti din Bucureşti.

1365 afișări
Imaginea articolului Trupul neînsufleţit al Cristinei Ţopescu, depus miercuri la capela Bellu. Când are loc ceremonia de incinerare

Trupul neînsufleţit al Cristinei Ţopescu, depus miercuri la capela Bellu

Detaliile privind incinerarea jurnalistei Cristina Ţopescu au fost anunţate de TVR, care, miercuri seară, de la ora 22.30, a programat o ediţie specială "In memoriam Cristina Ţopescu", un colaj de secvenţe ale emisiunilor realizate de Titus Munteanu, precum "Duelul Vedetelor" şi celebrele Revelioane ale anilor ‘90, la care cunoscuta jurnalistă a participat, în calitate de vedetă TVR.

Jurnalista Cristina Ţopescu a murit la vârsta de 59 de ani, ea fiind găsită duminică seară de poliţişti în casa sa din oraşul Otopeni.

În prezent, dosarul morţii Cristinei Ţopescu este investigat de procurorii de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Ilfov.

Expertiza medico-legală nu a putut fi făcută, din cauza trupului aflat în stare avansată de putrefacţie al Cristinei Ţopescu, medicii stabilind că este necesară o verificare toxicologică, după ce în stomacul jurnalistei au fost găsite urme de medicamente, au afirmat, pentru MEDIAFAX, surse din anchetă.

Cristina Ţopescu s-a născut la Oradea, în 1960. A fost fiica lui Cristian Ţopescu, celebru comentator sportiv. A intrat în lumea televiziunii în perioada 1970-1979, când a apărut în emisiuni pentru copii. A absolvit Facultatea de Limbi Străine din Bucureşti.

Cunoscută ca prezentatoare de televiziune, în 2013 a devenit membră a PSD, în acel moment a încetat colaborarea cu televiziunea Prima Tv pentru care prezenta "Focus", principala emisiune de ştiri a televiziunii.

Din 2013 a fost la Antena 3, însă a anunţat că se retrage de la postul de televiziune în 2017, invocând motive personale.

În 1989, jurnalista a încercat să fugă din România şi a fost arestată primind trei luni de închisoare. A fost eliberată din arest pe 19 decembrie 1989.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici