Tudorel Toader a publicat situaţia proiectelor de acte normative transmise la Ministerul Justiţiei pentru avizare | DOCUMENT

Ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, a publicat, luni, situaţia proiectelor de acte normative primite pentru avizare în perioada 3 ianuarie 2018 - 15 aprilie 2019, acestea fiind soluţionate, în medie, în 2-3 zile lucrătoare. Ministerul a soluţionat 1.161 de proiecte transmise de 33 de instituţii.

947 afișări
Imaginea articolului Tudorel Toader a publicat situaţia proiectelor de acte normative transmise la Ministerul Justiţiei pentru avizare | DOCUMENT

Tudorel Toader a publicat situaţia proiectelor de acte normative transmise la MJ pentru avizare | DOCUMENT

Potrivit documentului publicat pe pagina instituţiei, au fost transmise către Ministerul Justiţiei, pentru avizare, 1.161 de proiecte de la 33 de instituţii, iar durata medie de soluţionare a acestora a fost de 2.91 zile.

Statistica a fost publicată după ce Tudorel Toader a scris, sâmbătă, pe pagina sa de Facebook, că ministerul condus de el nu a întârziat şi nici nu a blocat vreo procedură de avizare a actelor normative, aşa cum a acuzat zilele trecute Liviu Dragnea, preşedintele PSD.

El le-a mulţumit colegilor din Ministerul Justiţiei care au făcut posibil ca durata medie de avizare a unui proiect normativ, de la înregistrare până la ieşirea din minister, să fie de maximum trei zile şi a promis că va publica şi situaţia statistică prin care să-şi probeze cele susţinute. Totodată, el a avertizat că nu va mai rămâne în ”stare de pasivitate faţă de multele dezinformări”, fără să spună explicit la cine se referă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici