Tudorel Toader a reacţionat după ce s-a zvonit că ar candida la europarlamentare

Ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, a scris pe Facebook, duminică seară, în timp ce se află la Consiliul Naţional PSD, că se zvoneşte faptul că vrea să devină europarlamentar, subliniind însă că informaţia este „totalmente falsă”.

587 afișări
Imaginea articolului Tudorel Toader a reacţionat după ce s-a zvonit că ar candida la europarlamentare

Tudorel Toader a reacţionat după ce au apărut zvonuri potrivit cărora ar candida la europarlamentare

„Aflu si eu ca vreau sa devin europarlamentar. Totalmente falsa " informatia"!”, a scris pe Facebook, Tudorel Toader.

Ministrul Justiţiei se află, la ora transmiterii ştirii, la Parlament, la Consiliul Naţional PSD.

La eveniment, vicepreşedintele PSD Marian Oprişan le-a cerut liderilor partidului să dea ”amnistia şi graţierea în România anului 100”, susţinând că aceştia trebuie să-şi asume responsabilitatea şi să se apeleze la Constituţie, care prevede acest mecanism.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici