Tudorel Toader, despre Augustin Lazăr: La fiecare dintre noi vine o vreme a evaluării

Ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, a declarat că procurorul general Augustin Lazăr a avut, de-a lungul timpului, poziţii care nu au fost „pe frecvenţa legii în vigoare” şi a lăsat să se înţeleagă că acesta ar putea să fie supus evaluării.

1911 afișări
Imaginea articolului Tudorel Toader, despre Augustin Lazăr: La fiecare dintre noi vine o vreme a evaluării

Tudorel Toader, despre Augustin Lazăr: La fiecare dintre noi vine o vreme a evaluării

„Cu domnul Lazăr mă cunosc de multă vreme, dinainte ca dânsul să fie procuror general şi eu ministru al Justiţiei. În epoca aceea colaboram academică, astăzi colaborăm pe linie instituţională. Colaborăm instituţional. Sigur că, de-a lungul timpului, cred că a trecut un an şi ceva, a avut poziţii care nu au fost pe frecvenţa legii în vigoare, nu pe frecvenţa mea”, a declarat ministrul Tudorel Toader, la DC News.

Întrebat dacă există posibilitatea ca Augustin Lazăr să fie supus unei evaluări, Tudorel Toader a răspuns: „Vă dau un răspuns general valabil - la oricare dintre noi vine o vreme în care este supus evaluării”.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici