Tudorel Toader îl felicită pe Marcel Ciolacu pentru desfiinţarea Comisiei Iordache: Nu îmi asum ce au făcut alţii

Fostul ministru al Justiţiei, Tudorel Toader, l-a felicitat pe preşedintele Camerei Deputaţilor, Marcel Ciolacu, pentru desfiinţarea Comisiei speciale pentru modificarea Legilor justiţiei, al cărei preşedinte era Florin Iordache. Toader a subliniat că nu îşi asumă ce au făcut alţii pentru justiţie.

1587 afișări
Imaginea articolului Tudorel Toader îl felicită pe Marcel Ciolacu pentru desfiinţarea Comisiei Iordache: Nu îmi asum ce au făcut alţii

Tudorel Toader îl felicită pe Marcel Ciolacu pentru desfiinţarea Comisiei Iordache: Nu îmi asum ce au făcut alţii

„Inventarierea mostenirii Comisiei Iordace va incepe cu modificarile aduse legilor justitiei si incercarile repetate de modificare a Codului penal si a Codului de procedura penala ! Felicitari pentru Maricel Ciolacu. PS: In repetate randuri am afirmat faptul ca imi asum tot ceea ce am facut, sau nu am facut la MJ, precum si faptul ca nu imi asum ceea ce au facut, sau nu au facut altii, pentru justitie !”, a scris Tudorel Toader pe Facebook.

Precizările vin după ce birourile permanente reunite ale Parlamentului au decis, marţi, desfiinţarea Comisiei speciale pentru modificarea Legilor justiţiei, al cărei preşedinte era Florin Iordache.

Solicitarea a fost făcută de preşedintele Camerei Deputaţilor Marcel Ciolacu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici