Tudorel Toader, internat la Spitalul de Neurochirurgie din Iaşi „pentru analize periodice”. Ce ironii a scris fostul ministru pe Facebook

Fostul nimistru al Justiţiei, Tudorel Toader, a fost internat de urgenţă, în noaptea de duminică spre luni, la Spitalul de Neurochirurgie din Iaşi. Potrivit unor surse locale, Tudorel Toader a ajuns la spital după ce s-a simţit rău. Ulterior informaţiilor, Toader a scris pe Facebook că se simte bine şi că a fost o vizită de rutină la spital, ironizând presa.

5361 afișări
Imaginea articolului Tudorel Toader, internat la Spitalul de Neurochirurgie din Iaşi „pentru analize periodice”. Ce ironii a scris fostul ministru pe Facebook

Fostul ministru al Justiţiei, Tudorel Toader, internat la Spitalul de Neurochirurgie din Iaşi

Tudorel Toader este internat la Spitalul de Neurochirurgie din Iaşi.

Purtătorul de cuvânt al unităţii medicale, Florin Grămadă, a declarat, pentru MEDIAFAX, că fostul ministru primeşte îngrijiri medicale la Spitalul „Nicolae Oblu”, însă a spus că nu poate oferi detalii despre starea sa de sănătate.

Rectorul Universităţii „Alexandru Ioan Cuza” din Iaşi, Tudorel Toader, nu era cunoscut cu probleme grave de sănătate.

UPDATE Tudorel Toader anunţă că s-a internat luni pentru a-şi face analizele medicale periodice

Fostul ministru al Justiţiei Tudorel Toader anunţă, luni, printr-o postare pe Facebook, că s-a internat în spital pentru a-şi face analizele medicale periodice.

Alta simpla precizare ! Cand am fost la spital, timp de o ora si 20 minute, pentru a scoate cele tŕei alunite de pe fata, presa a scris ca m-am internat de urgenta, avand piciorul rupt ! Astazi cand m-am internat pentru a-mi face analizele medicale periodice, presa gaseste toate diagnosticele posibile. Acestia suntem noi !", a scris Tudorel Toader, pe Facebook.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici