Tudorel Toader intervine în cazul Caracal: Greu de înţeles ştiinţa de carte a procurorului

Tudorel Toader, fost ministru al Justiţiei, intervine în cazul crimelor din Caracal şi subliniază, ironic, că este greu ştiinţa de carte a procurorului care nu ar fi permis intrarea în casa lui Gheorghe Dincă înainte de ora 6:00.

8996 afișări
Imaginea articolului Tudorel Toader intervine în cazul Caracal: Greu de înţeles ştiinţa de carte a procurorului

Tudorel Toader intervine în cazul Caracal: Greu de înţeles ştiinţa de carte a procurorului

„Greu de inteles stiinta de carte a procurorului care nu a permis intrarea intr-un domiciliu pentru salvarea vietii unei persoane. Greu de inteles stiinta de carte a procurorului (sef!) care imi solicita, ca in calitate de Ministru al Justitiei, sa suspend toate deciziile CCR ! PS: Sper ca nu are grad profesional corespunzator PICCJ, fiind platit ca atare !

In cazul unui raspuns afirmativ, cat de normal este sa fii procuror la un parchet de pe langa judecatorie si sa fii platit la fel cu un procuror de la PICCJ?”, a scris pe Facebook fostul ministru al Justiţiei, Tudorel Toader.

Procurorul Cristian Ovidiu Popescu, care s-a ocupat de cazul Caracal şi care provine Parchetul de pe lângă Judecătoria Caracal, a fost suspendat din funcţie, în urma deciziei de joi a Secţiei pentru procurori a CSM, întrunită pentru a discuta cazul lui, după ce Inspecţia Judiciară a început ancheta disciplinară.

Taguri:
toader,
procuror,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici