Tudorel Toader se va întâlni, după raportul MCV, cu Vera Jourova, comisarul european pentru Justiţie

Ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, se va întâlni, săptămâna viitoare, cu Vera Jourova, comisarul european pentru Justiţie, la sediul Ministerului. Informaţia a fost confirmată de către Tudorel Toader, pentru MEDIAFAX.

1193 afișări
Imaginea articolului Tudorel Toader se va întâlni, după raportul MCV, cu Vera Jourova, comisarul european pentru Justiţie

Tudorel Toader se va întâlni, săptămâna viitoare, cu Vera Jourova,comisarul european pentru Justiţie

Ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, a precizat joi,pentru MEDIAFAX că se va întâlni luni, 19 noiembrie, cu Vera Jourova, comisarul Uniunii Europene pentru Justiţie. Discuţia va avea loc la sediul Ministerului Justiţiei, la ora 15:00.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici