Tulcea: Două adolescente care plimbau doi Labradori au fost atacate de un câine din rasa Mastiff

Două fete, de 15 şi 16 ani, din Tulcea, au fost atacate de un câine din rasa Martiff, în timp ce plimbau alţi doi patrupezi, din rasa Labrador. Stăpânul câinelui periculos a fugit după incident, apoi s-a întors şi le-a ameninţat pe fete şi rudele lor, transmite, miercuri, Jandarmeria Tulcea.

7807 afișări
Imaginea articolului Tulcea: Două adolescente care plimbau doi Labradori au fost atacate de un câine din rasa Mastiff

Câine din rasa Mastiff

Potrivit Jandarmeriei Tulcea, cele două fete au ieşit la plimbare cu câinii, marţi seara, şi au fost atacate de un alt câine periculos, aparţinând rasei Mastiff.

Când au ajuns la locul indicat prin apel la 112 de către una dintre victime, jandarmii au observat mai multe persoane care aveau un conflict verbal şi un echipaj de ambulanţă care acorda îngrijiri medicale fetei în vârstă 16 ani, aflată în stare de şoc şi cu hainele murdare de sânge. Tânăra a şi fost transporatată la Spitalul Judeţean de Urgenţă Tulcea pentru continuarea investigaţiilor medicale de specialitate.

În urma verificărilor, au fost identificaţi doi câini din rasa Labrador care, de asemenea erau răniţi.

„Din declaraţiilor persoanelor prezente la faţa locului şi a celor două fete a reieşit faptul că acestea, în timp ce se aflau la plimbare cu cei doi câini, au observat un câine periculos aparţinând rasei Mastiff, care s-a năpustit asupra celor doi câini, iar în încercarea de a-i despărţi, una dintre fete a fost trântită la pământ, nereuşind să-i despartă. Pentru a opri atacul canin, proprietarul câinelui periculos a folosit un extinctor auto, pulverizându-i pudră în gură, după care a fugit cu câinele de la faţa locului. Mama fetei care a avut nevoie de îngrijiri medicale, cât şi unchiul celeilalte tinere, prezenţi la faţa locului, au declarat că proprietarul a fugit cu câinele, după care s-a întors şi le-a adus diferite ameninţări”, transmite Jandarmeria Tulcea.

Jandarmii au întocmit pe numele proprietarului câinelui periculos actele de sesizare a organelor de urmărire penală sub aspectul săvâşirii infracţiunii de neluare a măsurilor de prevenire a atacului canin asupra unei persoane.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
mastiff,
labrador,
atac

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici