Tulcea: Fetiţă de un an şi jumătate lovită în cap cu ciocanul în timpul unei altercaţii

Trei bărbaţi din localitatea tulceană Babadag, între care unul minor, sunt cercetaţi în stare de reţinere după ce, în urma unei altercaţii cu o familie vecină, au lovit o fetiţă de un an şi jumătate cu un ciocan în cap, viaţa copilei fiind pusă în pericol.

140 afișări
Imaginea articolului Tulcea: Fetiţă de un an şi jumătate lovită în cap cu ciocanul în timpul unei altercaţii

Tulcea: Fetiţă de un an şi jumătate lovită în cap cu ciocanul în timpul unei altercaţii

Potrivit procurorilor Parchetului de pe lângă Tribunalul Tulcea, între cele două familii există o stare conflictuală mai veche, iar luni după-amiază, cei trei bărbaţi au intrat fără drept în curtea locuinţei vecinilor săi, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Între bărbaţi şi proprietara imobilului a avut loc o altercaţie, iar doi dintre ei au atacat-o pe femeie, în timp ce al treilea a lovit-o cu un ciocan în cap pe nepoata acesteia, în vârstă de doar un an şi jumătate.

Fetiţa a fost dusă iniţial la Spitalul din Tulcea, dar, din cauza stării foarte grave în care se afla, a fost transferată cu un elicopter SMURD la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa, unde a fost operată.

"Din cauza loviturii aplicate, minorul a suferit un traumatism cranio-cerebral cu fractură de craniu şi evisceraţie de substanţă cerebrală. Victima a fost operată de urgenţă, viaţa fiindu-i pusă în primejdie", se arată în rechizitoriul procurorilor tulceni.

Cei trei bărbaţi, între care unul în vârstă de 17 ani, au fugit după comiterea faptei, dar au fost prinşi de poliţişti. Ei au fost reţinuţi, dispunându-se începerea urmăririi penale pentru violare de domiciliu şi tentativă la omor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici