Video Turci şi irakieni, găsiţi într-un TIR la vama Nădlac II. Stăteau ascunşi printre roţi metalice | VIDEO

Un număr de 14 cetăţeni din Turcia şi Irak au fost găsiţi de poliţiştii de frontieră de la vama Nădlac II – Csanadpalota, în interiorul unui automarfar încărcat cu roţi metalice, oamenii încercând, în acest fel, să iasă ilegal din România.

392 afișări

Potrivit unui comunicat transmis, joi, de Poliţia de Frontieră, Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II - Csanadpalota, judeţul Arad, s-a prezentat un cetăţean turc, în vârstă de 35 de ani, la volanul unui automarfar, care transporta, potrivit documentelor, roţi metalice de mari dimensiuni, pentru o societate din Germania.

În urma verificării automarfarului, în interiorul remorcii, în spatele roţilor metalice, au fost găsite 14 persoane, dintre care nouă bărbaţi, două femei şi trei copii.

Aceştia au fost duşi la sediul instituţiei pentru cercetări, unde, în urma verificărilor, s-a stabilit că grupul era format din trei cetăţeni turci şi unsprezece cetăţeni irakieni, adulţii având vârste cuprinse între 20 şi 51 de ani, iar copiii între 4 şi 10 ani.

Poliţiştii de frontieră fac cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de trafic de migranţi pentru şoferul ansamblului rutier şi de tentativă de trecere ilegală a frontierei de stat faţă de cetăţeni străini, iar la finalizarea cercetărilor se vor dispune măsurile legale.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici