Turdorel Toader, replică ironică pentru Augustin Lazăr după ce fostul procuror general a declarat că a plecat "pe unde stăpânii au hotărât să iasă"

Fostul ministru al Justiţiei, Tudorel Toader, a reacţionat, duminică, la afirmaţiile fostului procuror general Augustin Lazăr, care a declarat că Toader a plecat nu pe uşa din faţă, ci "pe acolo pe unde stăpânii săi politici au hotărât că trebuie să iasă", catalogând declaraţia ca "interesantă".

3048 afișări
Imaginea articolului Turdorel Toader, replică ironică pentru Augustin Lazăr după ce fostul procuror general a declarat că a plecat "pe unde stăpânii au hotărât să iasă"

Turdorl Toader, replică după ce Augustin Lazăr a spus că a plecat "pe unde stăpânii au hotărât să iasă": Interesantă afirmaţie

"Alta simpla precizare! Interesanta afirmatia lui Augustin Lazar care spune ca " am plecat cand am vrut eu"/ a se citi de la Ministerul public ! Care sa fi fost motivele de refuzare a propunerii MJ, in sensul sesizarii CCR cu un conflict juridic de natura constitutionala, conflic rezultat din refuzul Presedintelui de revocare a Procurorului general ? PS:
- motivele revocarii, suficiente prin continutul lor, au fost mentionate in propunerea de sesizare a CCR;
- exista jurisprudenta constitutionala, in sensul obligatiei de revocare;
- MJ nu putea sa sesizeze direct CCR !", a scris, pe Facebook, Tudorel Toader.

Reacţia fostului ministru al Justiţiei vine după ce fostul procuror general Augustin Lazăr a declarat că Tudorel Toader "a ieşit nu pe uşa din faţă, ci acolo pe unde stăpânii au hotărât că trebuie să iasă".

"Mi s-a părut că eu am plecat când am hotărât eu, după îndeplinirea misiunii profesionale. Spun că am plecat onorant, la pensie, în momentul încheierii mandatului, iar nu când au vrut politicienii care încercau să exercite influenţele în justiţie. Am plecat pe uşa din faţa, iar el... Nu mi s-a părut că a plecat pe uşa din faţă. A plecat cu o cerere de revocare şi cu o cerere de demisie, pe acolo pe unde stăpânii săi politici au hotărât că trebuie să iasă…", a declarat Augustin Lazăr, la Realitatea TV.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici