Turismul dă semne de revenire. Sunt vizate cele mai populare destinaţii printre români. „Am început să primim şi rezervări”

  • Turismul dă semne de revenire, potrivit unei analize CNN
  • Vaccinul ar putea să fie salvarea turismului
  • Grecia, Turcia şi Bulgaria sunt cele mai populare destinaţii printre români, spun experţii
  • 92% dintre vacanţele pe care şi le doresc românii anul ăsta sunt în afara ţării, arată un sondaj Hello Holidays, potrivit ZF
1218 afișări
Imaginea articolului Turismul dă semne de revenire. Sunt vizate cele mai populare destinaţii printre români. „Am început să primim şi rezervări”

Turismul dă semne de revenire. Cele mai populare destinaţii printre români. „Am început să primim şi rezervări”

Rotiţele turismului ar urma să înceapă din nou să se învârtă uşor-uşor, potrivit unei analize CNN. Vaccinarea este salvarea, iar pe măsură ce campaniile de vaccinare avansează, la fel se întâmplă şi cu turismul. Bulgarii deschid sezonul pe 1 mai, Grecia se va redeschide şi ea în curând. Claudia Niţu este o împătimită a călătoriilor. Abia aşteaptă următoarea vacanţă. 

Claudia Niţu, blogger de travel, speră ca prima sa vacanţă să fie în luna mai. 

„Aş vrea să fac şi o vacanţă în Grecia pentru că Grecia este frumoasă oricum ai spune şi din orice colţ ai privi, dar în acelaşi timp, aş vrea şi undeva mai departe, după atâta timp în care n-am zburat.

Aş vrea să ajung într-un loc exotic, cu mult soare, plajă, palmieri şi să stau sub soare cât de mult pot.”, a spus Claudia Niţu, la Aleph News

Bloggerul de travel spune că încă nu s-a vaccinat, dar s-a pus pe lista de aşteptare. 

„Într-o oarecare măsură, o măsură destul de mare, da, cred că… cumva acest vaccin o să deschidă turismul, o să re-deschidă turismul”, a mai spus Claudia Niţu. 

Grecia, Bulgaria şi Turcia sunt cele mai populare destinaţii printre români, spun reprezentanţii agenţiilor de turism de la noi.

„Sunt rezervări pe care le avem pentru perioada de Paşte pentru că oricum este o perioadă bună în anul acesta, Paşte şi 1 mai.

Avem speranţe că vor fi din ce în ce mai mulţi vaccinaţi şi odată cu începerea sezonului turistic, turiştii vor putea să călătorească mult mai uşor în baza acestui vaccin.

Odată cu anunţurile care au venit din diferitele ţări, din Grecia, din Turcia, din Bulgaria, faptului că uşor-uşor ne pregătim de deschiderea noului sezon turistic, am început să primim şi mai multe solicitări şi mai multe întrebări din partea turiştilor şi, totodată, şi mai multe rezervări”, a afirmat, la Aleph News, Cosmin Vasile, managerul unei agenţii de turism.

Claudia Tocilă este directorul de marketing al unei agenţii online de turism. Se aşteaptă ca la vară numărul rezervărilor să ajungă la 50% din câte erau în 2019.

„Din datele noastre, intenţiile de călătorie se îndreaptă mai degrabă spre sfârşitul primăverii şi începutul verii.

Ne aşteptăm ca în vară, cel puţin, să vedem mai multă mişcare, mai mulţi oameni care îşi doresc să călătorească. Ştim din sursele noastre şi din ce mai discutăm cu clienţii că îşi doresc foarte mult să poată călători din nou şi vaccinul este, sigur, singura soluţie pe care o putem vedea în acest moment”, a precizat Claudia Tocila, directorul de marketing al unei agenţii de turism online.

 

 

 

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici