Turist canadian, atacat de un urs într-o staţiune pe Valea Prahovei - FOTO

Un turist canadian în vârstă de 54 de ani a fost atacat de un urs la Azuga, unde se afla cu cortul. Turistul, care a scăpat cu câteva zgârieturi, era singur în cort şi dormea când a fost atacat de urs.

2135 afișări
Imaginea articolului Turist canadian, atacat de un urs într-o staţiune pe Valea Prahovei - FOTO

Turist canadian atacat de un urs la Azuga, unde se afla cu cortul

Turistul din Canada se afla cu cortul pe Valea Mărului din Azuga.

Potrivit reprezentanţilor IJJ Prahova, în noaptea de miercuri spre joi, cetăţeanul canadian a sunat la 112 şi a anunţat că a fost atacat de un urs.

„Ajuns la faţa locului, echipajul de jandarmi a solicitat sprijinul S.A.J. Prahova, care a acordat primul ajutor persoanei în cauză, aceasta refuzând internarea”, arată IJJ Prahova.

Turistul era singur în cort şi dormea când a fost atacat de urs. Animalul a venit, cel mai probabil, după mâncare.

Potrivit medicilor, bărbatul, în vârstă de 54 de ani, a fost zgâriat la mâna dreaptă şi a refuzat să fie transportat la spital.

Taguri:
turist,
urs,
atac

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici