Turist căzut într-o râpă adâncă de 200 de metri din Orşova, salvat de pompieri

Un turist din Sânnicolau Mare a fost salvat de pompierii orşoveni dintr-o râpă adâncă de 200 metri, acesta fiind acum în afara oricărui pericol, transmite corespondentul MEDIAFAX.

147 afișări
Imaginea articolului Turist căzut într-o râpă adâncă de 200 de metri din Orşova, salvat de pompieri

Turist căzut într-o râpă adâncă de 200 de metri din Orşova, salvat de pompieri (Imagine: Alin Ivan/ Arhiva Mediafax Foto)

Tânărul, în vârstă de 21 ani, a mers, miercuri după-amiază, pe un traseu nemarcat din zona Mănăstirii Sfânta Ana din Orşova, iar la un moment dat a căzut în râpa adâncă de 200 metri.

Pentru că nu a mai putut ieşi, el a sunat la 112 şi a fost salvat de pompierii de la Detaşamentul Orşova.

Tânărul a fost transferat la spitalul din oraş.

“Pacientul a fost stabil când a venit, dar a fost transferat la UPU Severin pentru investigaţii amănunţite. Prezenta un traumatism prin cădere de la înălţime, posibil prin rostogolire, o contuzie forte de coloană toraco-lombară, de umăr stând, genunchi stâng şi de torace”, a declarat, joi, pentru corespondentul MEDIAFAX, dr.Grigore Popescu, din cadrul Spitalului Municipal Orşova.

În urma investigaţiilor efectuate, medicii de la Spitalul de Urgenţă din Severin au constatat că tânărul se află în afara oricărui pericol şi l-au externat.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici