Turist ceh rănit foarte grav în munţii Făgăraş. A fost cerută intervenţia elicopterului SMURD

Un turist ceh de 30 de ani a căzut pe o limbă de zăpadă în munţii Făgăraş, suferind leziuni foarte grave. Salvamontiştii au cerut intervenţia elicopterului SMURD, care îl transportă spre spital.

715 afișări
Imaginea articolului Turist ceh rănit foarte grav în munţii Făgăraş. A fost cerută intervenţia elicopterului SMURD

Turist ceh rănit foarte grav în munţii Făgăraş, dus la spital cu elicopterul

Şeful Salvamont Sibiu, Adrian David, a declarat că turistul ceh a suferit, luni, un grav accident în Munţii Făgăraş, după ce a căzut pe o limbă de zăpadă în apropierea lacului Avrig.

Pentru acordarea asistenţei medicale de urgenţă a intervenit elicopterul SMURD Mureş, care la această oră il transportă spre spital.

„Prezintă traume la nivelul capului şi al membrelor, starea lui fiind foarte gravă”, a spus Adrian David.

Taguri:
turist,
salvare,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici