Turist cu fractură la picior recuperat de Salvamont dintr-o zonă greu accesibilă de la Rimetea

Un turist care a suferit o fractură la un picior a fost coborât, marţi, de salvamontiştii din Alba, dintr-o zonă greu accesibilă de la Rimetea.

134 afișări
Imaginea articolului Turist cu fractură la picior recuperat de Salvamont dintr-o zonă greu accesibilă de la Rimetea

Turist cu fractură la picior recuperat de Salvamont dintr-o zonă greu accesibilă de la Rimetea

În urma unui apel venit, marţi, prin 112, salvamontiştii din Alba, împreună cu un echipaj SMURD, au intervenit pentru a-i acorda primului ajutor unui turist care a suferit o fractură la un picior, în zona Rimetea.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Salvamont Alba, Claudiu Costea, bărbatul se afla pe un traseu turistic împădurit într-o zonă greu accesibilă.

Turistul a fost recuperat de pe munte.

Satul Rimetea şi împrejurimile lui sunt vizitate, anual, de mii de turişti, mai ales în perioada verii. Cel mai cunoscut obiectiv din zonă este Pietra Secuiului, cu o înălţime de 1.128 de metri, accesibilă doar căţărătorilor profesionişti.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici