Turist român, în stare extrem de gravă după ce a căzut într-un lac, în Elveţia

Un turist român este în stare extrem de gravă după ce a căzut în Lacul Zurich, în nordul Elveţiei, în timp ce naviga pe o placă de vâslit din poziţie verticală, informează presa elveţiană.

1971 afișări
Imaginea articolului Turist român, în stare extrem de gravă după ce a căzut într-un lac, în Elveţia

Turist român, în stare extrem de gravă după ce a căzut într-un lac, în Elveţia

Accidentul a avut loc în cursul nopţii de sâmbătă spre duminică în zona campingului Wollishofen, la periferia sudică a oraşului elveţian Zurich.

Un român în vârstă de 32 de ani a căzut în Lacul Zurich în timp ce naviga pe o placă de vâslit din poziţie verticală (stand up paddle), relatează site-urile de ştiri 20min.ch şi Toponline.ch.

Românul a fost scos de sub apă după aproximativ zece minute de doi turişti care observaseră incidentul.

Bărbatul era în stare de inconştienţă şi nu avea puls. A fost resuscitat şi se află la spital în stare extrem de gravă, fiind în comă.

Potrivit unor surse, bărbatul ar fi fost în stare de ebrietate în momentul începerii navigaţiei pe lac.

Medicii sunt rezervaţi în legătură cu şansele de supravieţuire.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici